Das erste echte italienische Weinfest

Das erste echte italienische Weinfest

Op zondag 25 september haalt Slurpini de taste of Italy naar Nederland op het eerste échte Italiaanse wijnfestival in het Walkartpark in Zeist.

Das erste echte italienische Weinfest

Tijdens dit unieke evenement zullen alle liefhebbers van Italiaanse wijnen zich verzamelen voor een dag met al het goede dat Italië te bieden heeft op het gebied van wijn en eten. Je kunt kennismaken met de bijzondere wijnen van Slurpini, die allemaal met liefde en passie geselecteerd zijn. De Italiaanse wijnmakers vliegen speciaal in om op het event uitleg te geven over de wijnen en er zijn meer dan 30 verschillende wijnen om te proeven.

Omdat eten niet kan ontbreken bij Italiaanse wijnen, zijn er verschillende foodtrucks aanwezig met onder meer pizza’s, carpaccio en pasta. Om de Italiaanse sfeer helemaal compleet te maken is er een DJ aanwezig en diverse spelletjes voor de kleintjes.

Locatie: Walkartpark Zeist
Datum: zondag 25 september
Tijd: 12h-20h
Entree: gratis
Webseite: slurpini.com/festival

 

Sie wollen keine einzige Ausgabe verpassen? Abonnieren dann abonnieren Sie jetzt das WINELIFE Magazin!

Möchten Sie über die besten Artikel auf dem Laufenden bleiben? Folgen Sie der Zeitschrift WINELIFE auf InstagramFacebook und melden Sie sich für unsere vierzehntägige Newsletter.

de_DEDeutsch

Winelife-Vorschaukopie

Entdecken Sie alles über das Winelife Magazin

Mit der Anforderung des Ansichtsexemplars stimmen Sie dem kommerziellen E-Mail-Marketing zu.