Druif @ Fier in Bussum, zondag 3 juli 2022

Druif @ Fier in Bussum, zondag 3 juli 2022

Hét event waar de (wijn)druif centraal staat. Pinot Grigio en Verdejo waren in eerdere edities ‘Druif van het Jaar’ en werden extra in de spotlights gezet. In 2022 maar liefst 3 edities Druif Wijnfestival. 

Zondag 3 juli 2022

Voor de eerste keer in Bussum, niet voor niets het dorp met de hoogste wijnwinkeldichtheid van Nederland. En wat te denken van de locatie. Een indrukwekkend fort (rijksmonument en werelderfgoed Unesco) met 25.000m2 aan groen eromheen. En de boerderij zal gebruikt worden voor workshops en masterclasses. Hier wil je bij zijn…..

Locatie Fier in Bussum

Fier Bussum is een locatie met een bijzondere geschiedenis op een buitengewone plek. Je ervaart hier pure rust en voelt de historie, dé ingrediënten voor inspiratie op locatie. Met veel ruimte in de buitenlucht, het prachtige culturele erfgoed van Fort Werk IV wordt in stand gehouden door stichting Fort Werk IV.

Data & tijden

Zondag 3 juli | 13.00 – 21.00 uur

Eintrittskarten

Kaarten kosten € 9,50, inclusief een luxe bewaarglas.
Bestellung hier Ihre Tickets.

 

Sie wollen keine einzige Ausgabe verpassen? Abonnieren dann abonnieren Sie jetzt das WINELIFE Magazin!

Möchten Sie über die besten Artikel auf dem Laufenden bleiben? Folgen Sie der Zeitschrift WINELIFE auf Instagram, Facebook und melden Sie sich für unsere vierzehntägige Newsletter.

 

de_DEDeutsch

Winelife-Vorschaukopie

Entdecken Sie alles über das Winelife Magazin

Mit der Anforderung des Ansichtsexemplars stimmen Sie dem kommerziellen E-Mail-Marketing zu.