Algemeen

Algemeen · 23. juli 2018
We moesten even goed kijken toen we de Jeugd van Tegenwoordig in hun nieuwste videoclip groene wijnflessen kapot zagen smijten. Maar hun nummer glasbak bleek onderdeel van het verjaardagsfeestje van dit oer-Hollandse straatmeubilair. En dan mag het.

Algemeen · 24. april 2018
Wist je dat we gemiddeld één derde van ons eten weggooien? Zonde natuurlijk! Met deze handige voorraadpot van Brabantia mét maatbeker ga je niet alleen verspilling tegen, maar werk je tegelijkertijd mee aan het bestrijden van de honger in de wereld. Win-win dus, met dit cadeau onder de kerstboom!

Algemeen · 23. april 2018
It's the most wonderful time of the year again: ons jaarlijkse, feestelijke en extra dikke champagnenummer is namelijk weer daar! WINELIFE #51 The Champagne Issue bubbelt en bruist met 81 brute bruts op de proeftafel, Luxemburgse crémants van Caves Gales, we gaan uitgebreid aan de blanc de blancs, blanc de noirs en rosé champagne (en geven jou de beste kooptips), stampen druiven bij porthuis Dow's én kookengel Yvette van Boven helpt ons de kerstdagen door met de lekkerste recepten.

Algemeen · 23. april 2018
Zoals het vaak gaat bij wedstrijden, was ook de strijd om de titel 'Wine Bar of the Year' dit jaar weer een zenuwslopende nek-aan-nek-race. Want wat zijn er veel geweldige wijnbars in Nederland te vinden! Na meer dan 10.000 publieksstemmen en 15 onaangekondigde jurybezoeken - met WINELIFE’s hoofdredacteur als strenge doch rechtvaardige juryvoorzitter - werd onlangs de ‘Wine Bar of the Year 2017’ bekend gemaakt! Wijn bij Stijn uit Den Bosch ging er met de prijs vandoor. Want: zeer...