Wijnfestival Groningen 2022

Wijnfestival Groningen 2022

Vrijdag 23 september en zaterdag 24 september vindt de zesde editie van het Wijnfestival Groningen plaats. De prachtige Akerk in het centrum van de stad verandert in een paradijs voor wijnliefhebbers en fijnproevers. 

Wijnen uit de hele wereld

Op het wijnfestival staan verschillende wijnwinkels en wijnimporteurs uit Groningen en daarbuiten die jou alles kunnen vertellen over hun wijnen uit de hele wereld. Met een proefglas in de hand kun jij ontspannen langs de stands struinen om overal een paar edele slokjes te proeven.

Een avontuur voor je smaakpapillen

Een bloemige viognier, een stuivende sauvignon blanc, een pittige riesling of een stevige tempranillo? Geen zorgen, je hoeft niet te kiezen. Er zijn drie munten bij de toegangsprijs inbegrepen zodat je gelijk kunt beginnen met proeven. Vanaf 1 muntje heb jij al wat lekkers in je glas. Walsen, ruiken, drinken, genieten en door!

Wijnfestival

Goede wijn kan natuurlijk niet zonder smakelijke hapjes. Daarom zijn er op het festival genoeg lekkernijen te vinden om de lekkere trek te stillen. Denk aan een klassiek kaasplankje of smakelijke vleeswaren.

Een festival bij je thuis

Word je tot je oren verliefd op een bepaalde wijn? Dan kun je deze direct bij de standhouder bestellen. Voor je het weet heb jij dan je nieuwe favoriet in huis en kun je nagenieten van het Wijnfestival.

Een dagje Grunn

Groningen ligt niet voor iedereen naast de deur. Onze tip: gun jezelf een dagje uit in deze gezellige studentenstad. Duik in de gezellige boetiekjes, puf uit op een terras en proost ’s avonds in de Akerk!

Openingstijden

Vrijdag 23 september van 17.00 uur tot 23.30 uur
Zaterdag 24 september van 17.00 uur tot 23.30 uur

Entree

Toegangsprijs voorverkoop: € 18,50 per persoon, inclusief garderobe, glas en drie munten.
Aan de deur: € 20,- per persoon, inclusief garderobe, glas en drie munten
Prijs per (extra) munt: € 2,50
Kaarten zijn hier verkrijgbaar (servicekosten: € 1,00 per bestelling)
Meer informatie: www.wijnfestival-groningen.nl

Het Wijnfestival Groningen is een initiatief van Stichting Wijnfestival Noord en de Akerk.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

nl_NLNederlands

Winelife inkijkexemplaar

Ontdek alles over Winelife Magazine

Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.