Wijnfestival Chateau Leyden

Wijnfestival Chateau Leyden

Op zaterdag 22 en zondag 23 oktober vindt de allereerste editie van het wijnfestival Chateau Leyden plaats. Tientallen wijnboeren van over de hele wereld zullen jou kennis laten maken met hun geweldige wijnen. Een geweldig en wijnrijk weekend in één van de mooiste historische steden van Nederland, ons schitterende Leiden.

WIJNFESTIVAL CHATEAU LEYDEN
“AROUND THE WORLD IN 250(+) WINES!”

WijnfestivalTijdens het wijnfestival reis je moeiteloos van het betoverde Zuid-Westen van Frankrijk naar de robuuste heuvels van Noord-Italië, om gerust nog een proef-tussenstop te maken aan de Chileense kust. Waag een dansje bij onze huis-DJ of bezoek onze champagne- & oesterbar waar Canadees singer-songwriter Brian James je tot rust maant.

De BBQ-virtuozen van Smokey Goodness, bekend van de BBQ-boeken en restaurants Black Smoke, zullen ervoor zorgen dat er niet op lege maag geproefd wordt, natuurlijk ook geschikt voor mensen die liever geen vlees eten. Voor iedereen die dieper in de wereld van wijn & spijs wil duiken zal register vinoloog en schrijver van het boek ‘Wijnfestijn’ Maarten van den Dries diverse workshops geven. Ook zal Maarten, samen met diverse wijnboeren, een heus wijn & spijs diner organiseren waarvoor maar beperkt plek is.

Het belooft een geweldig en gezellig weekend te worden in het prachtige industriële pand van Scheltema in de Leidse binnenstad dat geen enkele wijnliefhebber mag missen!

DATA

Zaterdag 22 & zondag 23 oktober 2022
Vanaf 13:00 tot 23:00

WijnfestivalLOCATIE

Wijnfestival Chateau Leyden vindt plaats in Scheltema te Leiden op Marktsteeg 1.
Parkeren kan in de buurt in de parkeergarage Lammermarkt of parkeergarage Langegracht.

PRIJZEN

  • Festivalticket: €17,50 inclusief 3 muntjes
  • Wijn & Spijs workshop van Maarten van den Dries: €29,50
  • Diner: €74,50 voor 5 gangen, incl. bijpassende wijnen en water

Jij bent er toch ook bij? Tickets zijn te koop via www.chateauleyden.nl

Wees er snel bij, want OP=OP!

Proost!

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands
Wijn-spijs event in hartje Amsterdam