Nacht van de Wijn 21 & 22 oktober

Nacht van de Wijn 21 & 22 oktober

Voor de derde keer vindt in Utrecht De Nacht van de Wijn plaats, het leukste wijnfestival van Nederland.

Twee nachten dubbel feest

Dit jaar niet één maar zelfs twee nachten plezier. Zowel op vrijdag 21 als op zaterdag 22 oktober barst het vrolijke, gezellige en leerzame wijnfeest los.  Extra feestelijk dit jaar omdat Utrecht haar 900 jarig bestaan viert en dat vieren wij natuurlijk met ze mee.

Locatie

Wederom is de locatie de super gezellige Central Studios aan de Gietijzerstraat 3. Op deze sfeervolle Nacht van de Wijn kun je de hele wijnwereld ontdekken en is het dus de uitgelezen kans om jouw favoriete druif en wijn te ontdekken.  Daarnaast kun je lekker chillen met je vrienden op de tientallen gezellige terrasjes, en zijn er fantastische happen die de wijnen perfect begeleiden

Uit je bol

Natuurlijk is er een waanzinnige DJ om later op de avond lekker uit je bol te gaan.  Bovendien wordt op de Nacht van de Wijn bekend gemaakt wat de populairste druif van Nederland is en wie zich de trotse opvolger mag noemen van de pinot noir (1ste editie) en de riesling (2de editie).  Je kunt nu al jouw stem uitbrengen op de website of op de avond zelf.

Impressies van voorgaande edities en het bestellen van tickets. Kijk op onze website: www.denachtvandewijn.nl

 

nl_NLNederlands

Winelife inkijkexemplaar

Ontdek alles over Winelife Magazine

Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.