Fête du Champagne & Vins 26 t/m 29 mei 2022

Fête du Champagne & Vins 26 t/m 29 mei 2022

Fête du Champagne & Vins in het Rembrandtpark is terug tijdens het Hemelvaartweekend! Met een schiereiland en twee extra podia vergroot Fête het festivalterrein. Champagne, zielen en vreugd.

26 t/m 29 mei 2022

Dit jaar start Hemelvaart met een fles Champagne tijdens Fête! Donderdag 26 tot en met zondag 29 mei wanen de bezoekers in een Frans paradijs. Op verschillende plekken is er livemuziek en entertainment. Speel een spel Petanque of sabreer een fles Champagne. In de avond zullen de DJ’s het feest compleet maken.

Avec toi je suis Fête

Na een periode zonder evenementen komt jong en oud weer samen om te genieten van het Franse Champagnefestijn. Dit jaar doet Fête, na twee onvergetelijke zomeredities, er weer een schepje bovenop. Meer bubbels en muziek, hoogstaande Franse gerechten en proeverijen. Met open armen en een gratis glas bubbels ontvangt Fête haar geliefde Champagneliefhebbers tijdens de derde zomereditie: Avec toi je suis Fête.

Het Champagne menu

Naast de bekende Champagnes vult het festival zich met bijzondere Boutique -huizen, wijnen en Crémants uit alle windstreken van Frankrijk. Van starter tot expert: alle soorten liefhebbers kunnen hun hart ophalen.

Locatie Rembrandtpark Amsterdam

Met de komst van het schiereiland heeft het festivalterrein alles om een romantisch sprookje te creëren en je vier dagen in het Franse joie de vivre te dompelen. Daarnaast is de locatie goed te bereiken voor iedereen binnen en buiten Amsterdam.

Data en tijden

Donderdag 26 mei – 15:00-23:00
Vrijdag 27 mei – 12:00-23:00
Zaterdag 28 mei – 12:00-23:00
Zondag 29 mei – 12:00-22:00

Tickets

Een gelimiteerd aantal tickets kosten €10,- exclusief 1,50 service fee en inclusief gratis welkomstbubbels. Het glas mag je mee naar huis nemen. De overige tickets gaan voor €15,- ex service fee in de verkoop. Wees er dus snel bij!

Bestel hier je tickets.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

nl_NLNederlands

Winelife inkijkexemplaar

Ontdek alles over Winelife Magazine

Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.