Druif in de Wijngaard 5 & 6 juni 2022

Druif in de Wijngaard 5 & 6 juni 2022

Hét event waar de (wijn)druif centraal staat. Pinot Grigio en Verdejo waren in eerdere edities ‘Druif van het Jaar’ en werden extra in de spotlights gezet. In 2022 maar liefst 3 edities Druif Wijnfestival. 

5 & 6 juni 2022

DruifIn het Pinksterweekend op 5 & 6 juni 2022 is de editie: ‘Druif in de Wijngaard’. Waar smaakt de wijn beter dan tussen de wijnranken. In een prachtige idyllische locatie, bij Wijngaard Land en Boschzigt zullen lokale specialisten hun beste beentje (druifje) voorzetten. Volop spannende en smaakvolle wijnen, heerlijke gerechtjes en swingende muziek. En vooral gewoon heel erg gezellig!!

Locatie Wijngaard Land en Boschzigt

Uit een diepe slaap gewekt, dat is het verhaal van de ommuurde tuin op Hilverbeek.
Waar in de Gouden eeuw perziken en ananassen werden geteeld en tegen de slangemuur uit 1635 peren en abrikozen groeiden voor de burgermeesters van Amsterdam, staan nu 2000 druivenstokken. De laatste 50 jaar was de prachtige tuin niet meer in gebruik en overwoekerd door berenklauwen, bramen en struikgewas. Dat ging de tuinders van Land en Boschzigt aan het hart, zij hebben de tuin weer tot leven gewekt en omgetoverd tot een wijngaard.

Data & tijden

Zondag 5 juni | 12.00 – 19.00 uur
Maandag 6 juni | 12.00 – 19.00 uur

Tickets

Kaarten kosten € 9,50, inclusief een luxe bewaarglas.
Bestel hier je tickets.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

 

 

nl_NLNederlands

Winelife inkijkexemplaar

Ontdek alles over Winelife Magazine

Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.