Chateau voor Buren, hét Wijnfestival van de Betuwe en ver daarbuiten. 28 augustus 2022

Chateau voor Buren, hét Wijnfestival van de Betuwe en ver daarbuiten. 28 augustus 2022

28 augustus 2022 houdt menig wijnliefhebber in Nederland vrij om Chateau voor Buren te bezoeken. Dit jaar alweer voor de negende keer komen wijnaanbieders uit heel Nederland naar Buren en laten de bezoekers genieten van een scala aan wijnen. In hoeverre bent u bekend met de Portugese wijnen, wijnen uit Zuid-Afrika, Griekenland, Bulgarije, Hongarije, Oostenrijk, Armenië, de “oude” Franse wijngebieden etc. Wilt u meer weten van champagnes? Of wilt u de bevestiging krijgen dat ook de wijnen uit ons eigen Nederland van topklasse zijn? En wat is een wijnfestival zonder eigen wijn?

Chateau voor Buren

ChateauDit alles en meer vindt u tijdens uw bezoek aan Chateau voor Buren. In de ambiance van Buren als parel van de Betuwe bent u van harte welkom. Naast een keur aan wijnen kunt u genieten van livemuziek en ook voor de inwendige mens wordt gezorgd middels een aanbod van pies, empanadas, droge worstjes e.d. Wilt u meer kennis over bijzondere wijnen, schrijf dan in voor een wijnworkshop! Wat is sabreren ook alweer? Meer weten en uitproberen? Raadpleeg onze website wanneer u zich hiervoor kunt inschrijven.

Tickets

Over het aanbod en tickets leest u alles op www.chateauvoorburen.nl. De (online) ticketverkoop is 1 mei gestart. Een ticket kost €12,50 p.p. Het aantal bezoekers is ook dit jaar nog beperkt dus wilt u er bij zijn dan is een snelle inschrijving aan te bevelen. Elke tickethouder ontvangt bij de entree een proefglas. Met dit prachtige glas kunt u bij de verschillende stands wijnproeven. Daarnaast ontvangt u een draagtas voor uw wijnaankopen en een polsbandje als bewijs van toegang. Voor, tijdens of na uw bezoek aan Chateau voor Buren kunt u overigens ook genieten van veel andere zaken die Buren te bieden heeft. Een lunch vooraf of diner achteraf vraagt wel een reservering.

Locatie

Chateau
Fotocredits: William Hoogteyling

Chateau voor Buren 2022 wordt gehouden in de tuinen van het voormalige Weeshuis Marechausseemuseum. Buiten het stadje, langs de Korne, is volop parkeergelegenheid en u wordt daar door parkeerbegeleiders doorverwezen naar het festivalterrein

 

 

 

 

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands

Winelife inkijkexemplaar

Ontdek alles over Winelife Magazine

Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.