Bourgondische wijnwandeling Twente, 10 t/m 12 September

Bourgondische wijnwandeling Twente, 10 t/m 12 September

Wandelen is hip, gezellig en goed voor je. Immers zoals de oude Griekse geleerde arts Hippocrates eeuwen geleden al zei: ‘Wandelen is het beste medicijn!’. Of dat ook echt de aanleiding was voor Rob Vreeswijk en Maarten Ensink toen zij drie jaar geleden begonnen met de Bourgondische Wandeling laten we even in het midden. Feit is dat het in drie jaar tijd is uitgegroeid naar het grootste culinaire wandelevenement in Twente! Maar wat maakt het dan zo uniek?

10 t/m 12 September

Culinair wandelevent

Wat ooit begon als éénmalige activiteit is nu uitgegroeid tot een regionaal wandelevent. Rob Vreeswijk, organisator Bourgondische Wandeling: “Deze wandeling móet je sowieso één keer gedaan hebben. Daarna wil je niet anders meer en noteer je gelijk alle data in je agenda. Wandelen over prachtige (zand)wegen door bossen en over particuliere paden die normaliter niet toegankelijk zijn. Genieten van heerlijke culinaire gerechten met bijpassende wijn (of bier) en live muziek. Een perfecte combinatie voor een sportieve activiteit samen met je vrienden, familie, partner of collega’s.”

Locatie idyllische plekjes in Twente

Zeven gangen diner

Ja, u leest het goed! De Bourgondische Wandeling doet haar naam eer aan. Maar liefst zeven gangen met bijpassende wijn, een speciaal bier of fris staan voor u klaar op hele mooie, idyllische plekjes in Twente. Daarnaast is er op elke unieke locatie midden in de natuur live muziek aanwezig om volledig in een passende stemming te komen. Genieten met een grote G, dat is de Bourgondische Wandeling elk jaar in september.

BourgondischeBourgondisch Blokje Om

Houdt u zo van wandelen en lekker eten en kunt u niet wachten tot september? Dan is er het maandelijkse Bourgondisch Blokje Om. Rob: “Het kleine zusje van de grote Bourgondische Wandeling. Iets korter qua afstand en een drie- of viergangenmenu in plaats van zeven culinaire gerechten. Maar ook hier kunt u volop genieten van die prachtige Twentse natuur met al haar kleuren, glooiende landschappen, mooie bospaadjes en boerenerven.” De special uitgezette routes brengen u langs prachtige plekjes in Twente waar heerlijke culinaire gerechtjes worden geserveerd. Gewoon bij de boer op het erf! Hoe Boergondisch wilt u het hebben?

Data & Tijden

Check de data en locaties op de website, wees er wel snel bij, want vol is ook echt vol.

Tickets

Tip: Boek nu hier alvast de Bourgondische Wandeling op 11 september 2022 of check de data van de verschillende Bourgondisch Blokje Om in Twente. Het genieten kan nu al beginnen!
Vanaf €46,50.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

 

nl_NLNederlands

Winelife inkijkexemplaar

Ontdek alles over Winelife Magazine

Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.