Amsterdam Wine festival 23 t/m 26 maart

Amsterdam Wine festival 23 t/m 26 maart

Tijdens Amsterdam Wine Festival van 22 t/m 25 september worden de oogstfeesten gevierd van het Zuidelijk-halfrond.

Amsterdam Wine festival 23 t/m 26 maart

Je kunt er wijnen proeven uit alle windstreken van het Zuidelijk Halfrond. Meer dan 300 verschillende wijnen te proeven vanaf €3,- per glas! Uit alle wijnstreken van het Zuidelijk halfrond drink je onontdekte wijn en klassiekers, van unieke kelderschatten tot fameuze parels. Kijken, ruiken, proeven en vragen stellen aan de wijnboer zelf! Ontdek de wijnen van je favoriete land, streek of wijnhuis! Van Argentinië, Chili, Zuid-Afrika tot Australië, Nieuw-Zeeland, Brazilië en Peru! Ontdek alles wat het Zuidelijk halfrond te bieden heeft, vier het wijnfestijn, dans op muziek en doe mee aan proeverijen.

Altijd al het verschil tussen bepaalde soorten wijn willen proeven of benieuwd naar de wijnen uit een specifiek land? Tijdens AWF zijn er talloze workshops en proeverijen waar je vrijuit kennis op kunt doen. Elk land heeft een eigen karakteristieke area met een uitgebreide selectie aan wijnen, die je per glas of fles kunt bestellen.

Locatie Westergasfabriek Amsterdam

Je wijn buiten drinken in de zon? Geen probleem!

Met de iconische Gashouder, het Transformatorhuis, het Leidinghuis en het Klönneplein bestrijken er meer dan 5000m2 wijngenot op het Westergasterrein. De bakerermat van het Amsterdam Wine Festival. De locatie is goed bereikbaar!

Data & Tijden

Donderdag 23 maart | 15:00 – 01:00 uur
Vrijdag 24 maart | 15:00 – 01:00 uur
Zaterdag 25 maart | 13:00 – 01:00 uur
Zondag 26 maart | 13:00 – 22:00 uur

Tickets

Alle WINELIFE lezers kunnen met korting naar dit festival op 23-26 maart in de Gashouder op het terrein van de Westergasfabriek te Amsterdam.
Meld je aan via www.amsterdamwinefestival.nl/winelife

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands
Wijn-spijs event in hartje Amsterdam