Amsterdam Wine festival 22 t/m 25 september

Amsterdam Wine festival 22 t/m 25 september

Tijdens Amsterdam Wine Festival van 22 t/m 25 september worden de oogstfeesten gevierd van het noordelijk-halfrond.

Amsterdam Wine festival 22 t/m 25 september

Je kunt er wijnen proeven uit alle windstreken van het Noordelijk Halfrond. Kijken, ruiken, proeven en vragen stellen aan de wijnboer zelf! Ontdek de wijnen van je favoriete land, streek of wijnhuis! Meer dan 300 verschillende wijnen vanaf €3,- per glas! Van Frankrijk, Italië, Spanje tot Oostenrijk, Duitsland, en de Verenigde Staten! Elk land heeft een eigen karakteristieke area met een uitgebreide selectie aan wijnen, die je per glas of fles kunt bestellen.

Altijd al het verschil tussen bepaalde soorten wijn willen proeven of benieuwd naar de wijnen uit een specifiek land? Tijdens het Amsterdam Wine Festival zijn er talloze workshops en proeverijen waar je vrijuit kennis op kunt doen!

Locatie Westergasfabriek Amsterdam

Je wijn buiten drinken in de zon? Geen probleem! Met de iconische Gashouder, het Transformatorhuis, het Leidinghuis en het Klönneplein. Bestrijken er maar liefst 5000m2 wijngenot op het Westergasterrein in Amsterdam. De bakermat van het Amsterdam Wine Festival. De locatie is goed bereikbaar voor zowel Amsterdammers als mensen buiten Amsterdam.

Data & Tijden

Donderdag 22 september | 15:00 – 01:00 uur
Vrijdag 23 september | 15:00 – 01:00 uur
Zaterdag 24 september | 13:00 – 01:00 uur
Zondag 25 september | 13:00 – 22:00 uur

Tickets

Tickets kosten €16,50 incl. service kosten.
Bestel hier je tickets.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

nl_NLNederlands
Wijn-spijs event in hartje Amsterdam