Amsterdam Wine Festival 21 t/m 24 april 2022

Amsterdam Wine Festival 21 t/m 24 april 2022

Na tweeënhalf jaar drooglegging is Amsterdam Wine Festival terug met een extra festival-dag, twaalf wijnlanden en driehonderd open wijnen.

21 april t/m 24 april 2022

Op donderdag 21 april tot en met zondag 24 april wordt de Gashouder wederom omgetoverd tot de oogstfeesten van het Zuidelijk Halfrond. Kwaliteit, diversiteit en zo dicht mogelijk bij de bron. Dat zijn de belangrijkste speerpunten voor de samenstelling van het wijnmenu.

Van instapwijnen tot unieke kelderschatten voor de gevorderde wijnliefhebbers. Dompel je onder in alles wat Zuid-Afrika, Chili, Nieuw-Zeeland, Australië, en Argentinië te bieden heeft. Daarnaast ontdek je het rijke aanbod van de onbekende, zeer interessante wijnlanden. Als Peru, Brazilië, Uruguay, Tasmanië en Bolivia.

Amsterdam Wine Festival schenkt, na vijf afgelaste edities, het glas nog een stukje voller. Niet drie maar vier dagen vieren we de terugkeer van het grootste wijnfestival van Nederland. Van donderdag tot en met zondag geniet men van 300 open wijnen uit twaalf wijnlanden met overgevlogen wijnboeren. Van heel veel wijn proeven bij gethematiseerde wijnbarren. Tot speciale masterclasses om nog meer in de diepte te gaan. Wil je je wijnkennis bijspijkeren? Doe mee aan de vele quizzen die op het podium worden gehouden. Het Amsterdam Wine Festival wordt gecomplementeerd met fantastisch eten uit de landen waar de wijnen vandaan komen. En natuurlijk live bands en Dj’s die het feest compleet maken.

Locatie Westergasfabriek Amsterdam

Met de iconische Gashouder, het Transformatorhuis, het Leidinghuis en het Klönneplein. Bestrijken er maar liefst 5000m2 wijngenot op het Westergasterrein in Amsterdam. De bakermat van het Amsterdam Wine Festival. De locatie is goed bereikbaar voor zowel Amsterdammers als mensen buiten Amsterdam.

Data & Tijden

Donderdag 21 april | 15:00 – 01:00 uur
Vrijdag 22 april | 15:00 – 01:00 uur
Zaterdag 23 april | 13:00 – 01:00 uur
Zondag 24 april | 13:00 – 22:00 uur

Tickets

Tickets kosten €10,- en is inclusief wijnglas dat je mee naar huis mag nemen.
Bestel hier je tickets.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands
Wijn-spijs event in hartje Amsterdam