· 

Kom naar 'De Nacht van de Wijn' in Utrecht

Op zaterdag 6 juli 2019 is het zover: de eerste Nacht van de Wijn. Dé nacht waar wij met jou en vele andere liefhebbers een ode brengen aan de wijn...

 

Tijdens de Nacht van de Wijn is proeven, leren en beleven het motto. Maak een wereldreis langs beroemde wijndruiven met elk hun eigen karakter. Proef de wijnen bij verschillende hapjes en ontdek hoe deze smaakcombinaties werken. 

 

Als een van de hoogtepunten van de Nacht van de Wijn vindt een groots en ludiek wijncollege plaats,. Vergroot je wijnkennis met een glas in de hand, zonder hoogdravende taal of moeilijk jargon. Het college wordt ondersteund door de SDEN, de autoriteit op het gebied van wijnexamens.

 

Daarna is het tijd voor de verkiezing van de populairste wijndruif van Nederland. Zo’n twintig druivenrassen strijden om deze eretitel. Iedereen kan nu al zijn of haar stem uitbrengen via deze link. De winnaar wordt feestelijk bekendgemaakt op de Nacht van de Wijn.

 

De hele Nacht kun je bovendien genieten van de gemoedelijke sfeer, lekkere muziek en prima streetfood. Vier het goede leven, vier de Nacht van de Wijn!

 

Tickets bestellen kan via deze link.