· 

AUTHENTICITEIT, ELEGANTIE EN DOORDRINKBAARHEID

Martijn Kwast heeft net de Kwast Open Proefdagen achter de rug. In die dagen zijn 480 professionele

horecabedrijven en onafhankelijke wijnwinkels op bezoek geweest om door Kwast geïmporteerde wijnen te proeven. Kwast organiseert zo’n proeverij twee keer per jaar, met tussen beide proeverijen een klein verschil: tijdens de najaarseditie komen 15 wijnboeren hun beste wijnen daadwerkelijk zelf presenteren, zodat de gasten inspiratie op kunnen doen. Kwast Wijnkopers heeft in de afgelopen veertig jaar een trouwe samenwerking opgebouwd met meer dan zeventigfamilie-wijnbedrijven uit de hele wereld. ‘In veel gevallen zijn wij al meerdere generaties bij deze families en hun werk betrokken’, aldus Martijn. ‘Als wijnimporteur ben je de eerste schakel die er voor zorgt dat wijnspeciaalzaken en wijnhandelaren van goede wijn kunnen worden voorzien. Ze kunnen zich via ons onderscheiden.’

 

Lees het hele verhaal en meer in #WINELIFE#58. Klik hier en bestel!